Kibele PIMS Endüstriyel Görüntüleme ve Robotik Otomasyon

LMI Technologies'den Yansıtıcı Yüzeyler için Yeni Gocator® 3D Akıllı Sensör

LMI Technologies'den Yansıtıcı Yüzeyler için Yeni Gocator® 3D Akıllı Sensör

gocator-3d-akilli-sensor

LMI Technologies cam ürünler ve benzer yansıtıcı yüzeylerin taranması işlemleri için özel olarak tasarlanan yeni Gocator® 3D akıllı sensörünü piyasa sürdü.

Cam, cilalanmış metaller ve plastik gibi yansıtıcı yüzeylerin taranması için özel hassasiyet seviyesi ile tasarlanmış olan Gocator® 2512 çizgisel lazer profil sensörünün tanıtımı Şangay Vision Show’da yapıldı.

3 Boyutlu tarama ve denetleme çözümleri alanında öncü üreticilerden olan LMI Technologies (LMI), bir plastik veya metal çerçeve içerisinde yer alan akıllı telefon ve tablet ekranları gibi yansıtıcı yüzeylere sahip ürünlerin denetlenmesi için benzersiz bir çözüm sunan Gocator® 2512 sensör modelini piyasaya sundu. Bu benzersiz sensör ile, yansıtıcı veya parlak yüzeyler için seviye farklarının ve boşlukların hassas ölçümleri ve kıyaslarını yapmak çok daha hızlı ve kolay olacak.

Gocator® 2512, geçirgen, parlaklık engelleyici özelliği bulunan, kaplamalı/kaplamasız, düşük veya yüksek kontrasta sahip, ultraviole, pürüzsüz ve parlak yüzeylerde, geometrik  boyutlama ve tolerans ölçümü alanında yüksek hızda güvenilir ve yüksek kaliteli veri sunar.